lucania AB erbjuder fastigheter och resor, vi arbetar endast med utvalda platser i södra Italien. lucania är ett litet bolag men med stor kunskap om den region vi verkar i. Vi har etablerade samarbeten med turistmyndigheter och andra lokala organ och aktörer i hela regionen och vi sluter alltid avtal direkt, utan mellanhänder. Vi har omfattande erfarenhet av både resebranschen och av fastighetsaffärer samt långvarig erfarenhet av att göra affärer i Italien. Självklart talar vi italienska och naturligtvis har vi eget boende i regionen.

lucaniaTOURS erbjuder noggrant utvalda boenden och omsorgsfullt paketerade temaresor till både grupper och privatpersoner. För grupper erbjuder vi dessutom helt skräddarsydda arrangemang.

Genom lucaniaPROPERTY erbjuder vi prisvärda fastigheter för alla smaker. Tack vare vår egen anknytning till Italien har vi under åren byggt upp en lokal organisation med mäklare, skatteexperter, jurister, byggnadsingenjörer, fastighetsägare, byggföretag och lokala hantverkare – allt för att du som kund skall få bästa möjliga service och kunna känna dig helt trygg.

Oavsett om du är på jakt efter en oförglömlig semester eller söker ditt nya drömboende så hjälper vi dig förverkliga drömmen om Italien – Kontakta oss redan idag!

lucania-organisation

grundare & ledning

Hans Strand
Hans StrandGrundare & ordförande
Johan Jifält
Johan JifältGrundare & Vd
Kontakta oss

Intresserad av att veta mer om fastigheter i Italien eller om våra resor?

Kontakta oss med dina frågor, funderingar och önskemål så hör vi av oss med ytterligare information
Kontakta oss