Prisvärda fastigheter för alla smaker

Urvalet är varierat och priserna fantastiska, här finns något för alla smaker och de flestas plånbok! Nära havet, på landet eller i en mysig by? Oavsett dina önskemål hjälper vi dig hitta ditt drömboende. Vi har nära relationer med lokala aktörer och stödjer dig både före, under och efter ett förvärv.

Att förvärva en fastighet i ett annat land och i ett område man inte har särskilt goda kunskaper om kan vara svårt. Vi kan regionen och vi vet hur både marknaden och processen fungerar.

Med vårt nätverk av samarbetspartners på plats kan du känna dig trygg. Vi hjälper dig under hela förvärvsprocessen och har dessutom folk på plats även efter köpet om du önskar hjälp med myndighetskontakter, skattefrågor eller något annat. Vi har självklart också kontakter med byggare, hantverkare och leverantörer av andra tjänster.

Vi har valt att inte lista enskilda objekt här på sidan. Vi tror att det är en bättre idé att du som potentiell köpare funderar på hur du skulle vilja leva och bo samt hur du avser att använda din fastighet. Som hjälp för dina funderingar kan du läsa lite om olika våra olika ”typobjekt”.

Du är givetvis alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor & funderingar. Tillsammans kan vi hjälpas åt att komma fram till hur ditt drömboende ser ut och baserat på detta tar vi fram ett antal konkreta förslag med objekts- och områdesbeskrivning. När du känner att vi träffat rätt är du välkommen på någon av våra visningsresor.

Kontakta oss

Ta ett första steg mot ditt nya drömboende i Italien

Kontakta oss med dina frågor, funderingar och önskemål så hör vi av oss med ytterligare information
Kontakta oss